Biografie

Ik ben geboren op 16 december 1963 in Geldrop.

In 1973 ben ik met mijn ouders naar Bunschoten verhuisd. In 1983 ben ik gaan studeren in Eindhoven en daar op kamers gaan wonen. De weekenden werden meestal nog in Bunschoten doorgebracht.

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de HTS met als hoofdvak Werktuigbouwkunde en als afstudeerrichting Bedrijfskunde/Commerciële Techniek. Gedurende mijn verdere loopbaan heb ik nog diverse opleidingen gevolgd. De laatste was Bedrijfskundig Management aan het Instituut voor Management en Bedrijfskunde, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

Na mijn afstuderen ben ik verhuisd naar Almere omdat ik in Bunschoten niet meteen geschikte woonruimte kon vinden. Een probleem wat nu nog steeds speelt. Uiteindelijk heb ik er 18 jaar met plezier gewoond. Daar zijn dan ook de kinderen geboren en heb ik een bedrijf gehad. In 2006 ben ik met mijn huidige vrouw, Els, weer naar Bunschoten verhuisd. In 2008 ben ik opnieuw een bedrijf gestart in Almere (www.curatec.nl). Samen hebben we 6 dochters waarvan er nog 2 thuis wonen.

Toen de kinderen wat ouder werden kreeg ik op een gegeven moment tijd voor de politiek en besloot ik niet meer van de zijlijn commentaar te leveren (zoals de verbitterde mannetjes, Statler en Waldorf, op het balkon bij “De Muppets”) maar actief mee te bouwen aan onze maatschappij.

Dat ging wat sneller dan verwacht. Ik had de intentie om eerst ervaring op te doen achter de schermen. In 2010 kwam de VVD echter met 2 zetels in de gemeenteraad. Als nummer 2 op de lijst kon ik dus meteen aan de bak. In 2012 vond er een scheuring plaats binnen de VVD en stond ik er alleen voor. In 2014 kwamen we opnieuw met 2 zetels in de raad met de “jonge hond” Rick Beukers erbij. De raad doe ik nog steeds met veel plezier en ben ervan overtuigd dat de lokale VVD goed werk verricht als alternatief voor het, vastgeroeste, confessionele machtsblok.

Naast mijn bedrijf en de raad heb ik nog een nieuwe bezigheid gevonden. Samen met de jachthaven hebben we de jachtmakelaardij van mijn neef overgenomen, De Boer Jachtbemiddeling. De naam konden we zo laten.

Verder ben ik een enthousiast watersporter en in het gelukkige bezit van een Staverse Kotter. Als lid van de Staverse Kotterclub, schrijf ik ook mee aan het clubblad. Samen met mijn vrouw runnen we ook een bed & breakfast, “Vúr de diek” (www.vurdediek.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *