Over deze blog

Zoals de titel al zegt, ben je hier op mijn persoonlijke blog. Persoonlijk betekent dat alle topics die ik hier aanhaal, los staan van mijn werk en ook niet persé de standpunten vertegenwoordigen van de lokale afdeling van de VVD.

Wel probeer ik een ieder uit te dagen met mij mee te denken over actuele zaken in dit land, de politiek, etc. Mijn blog betreft altijd onderwerpen die mij bezig houden. Ze vertegenwordigen niet persé mijn mening maar kunnen ook gezien worden als “teaser” om reacties uit te lokken en mijn mening verder vorm te geven.

Reacties worden altijd eerst door mij beoordeeld op fatsoen en goede zeden. Wanneer je serieus wilt reageren op de onderwerpen, wordt je reactie altijd geplaatst. Ook al ben ik het er persoonlijk niet mee eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *