Reactie op de spreekbuis van 20 december jl. van Wim Vreeswijk over campagne voeren met spaargeld.

U suggereert dat lokale partijen met een landelijke “broer” veel beter af zijn. U bracht mij aan het twijfelen en daarom heb ik het maar eens geverifieerd bij het bestuur. Uw verhaal raakt kant nog wal.

Van alle contributies die VVD leden uit Bunschoten aan de landelijke VVD afdragen, ontvangt de afdeling Bunschoten slechts een percentage terug. I.p.v. sponsoring door Den Haag, laten wij dus een deel achter in Den Haag. Bovendien moeten lokale bestuurders een afdracht doen. Dat kan een lokale partij ook invoeren.

Onze hele campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt uit eigen budget gefinancierd. Er komt geen Euro uit Den Haag. Elke vlag, poster, ijskrabber en sleutelhanger bestellen wij, tegen betaling, in de webshop van de landelijke VVD en betalen wij uit het afdelingsbudget. Verder laten wij zoveel mogelijk drukwerk lokaal in Bunschoten verzorgen. Ook dit gaat gewoon tegen betaling. Wij ontvangen dus geen Euro subsidie uit Den Haag! Graag beter uw huiswerk doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *